Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстояща покупка на 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Извинявам се за тъпия въпрос,но как да я откача?

Comment

• Трябва да изключиш зелената букса, която е на гърба и. Но това май е възможно само след механичното и демонтиране от стойката.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• По спомен мисля, че бяха две гайки 10мм,по една от двата края

Comment

• Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
          По спомен мисля, че бяха две гайки 10мм,по една от двата края
          4 гайки М-6 на хоризонталната плоскост + 1 болт М-6 горе вдясно.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            4 гайки М-6 на хоризонталната плоскост + 1 болт М-6 горе вдясно.
            сутрин е така,исках да кажа за 10 ключе,но ти обясни перфектно, кое как е

Comment

• Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
              сутрин е така,исках да кажа за 10 ключе,но ти обясни перфектно, кое как е
              За сметка на това, твоето описание е по-разбираемо за по-широк кръг хора. Много хора не разбират що е това М-6.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мислех, че е разузнавателна служба.

Не се сдържах, съжалявам.
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Мерси колеги,ще я сваля днес и ще откача буксата на навигацията.Иначе си стои с 5 минути напред от доста времер,но вече ме дразни и ще го сверя.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                    Мерси колеги,ще я сваля днес и ще откача буксата на навигацията.Иначе си стои с 5 минути напред от доста времер,но вече ме дразни и ще го сверя.
                    Докато я караш колата в България, я карай с откачена букса, за да не ти се налага за всяко сверяване да правиш въпросната манипулация.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Както съм писал и в други теми намирането но оригинална музика Bose от 166-а ще е трудна работа и се чудя дали става от 156-а не че съм намерил де.Намерих 6 говорителя Bose от Либра,дали щи ми свършат работа за вратите,пък когато намеря усилвателя и баса ще се монтират и те?

Comment

• Днес се оказа че вътрешното каре на дългата полуоска има луфт и от време на време има една гадна вибрация.Знам че на симеоновско май ги рициклираха но незнам точно.Ще съм задължен ако някой даде кординати къде ще мога да ми свършат качествено работата.Не ми се рискува с втора употреба,че знам ли на каква полуоска ще попадна.

Comment

• Вътрешното каре или полуоската има луфт. Имах случай в който ми се извади лявата полуоска, в следствие на счупване на зегерката която я държи към вътрешното каре.

Comment

• Колеги дали знаете как се сваля плафона над огледалото,защото искам да монтирам лед светлини а незнам как се сваля.
                            Друго което искам да питам е маховика на всички тоест на 136,140 и 150 кс. еднакви ли са?

Comment

• Дърпаш към една от вратите и същевременно на долу.Маховиците са еднакви
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Мерси колега утре ще го сваля.Маховиците и аз си мислех че са еднаки но реших да питам.Поздрави.

Comment

Working...
                                X